Workshop: Grip op je tijd juni 2018

  • Ben je altijd druk?
  • Heb je weinig rust in je hoofd?
  • Blijf je bepaalde klussen voor je uit schuiven?
  • Wil je graag een betere werk-privé balans?

Iedereen heeft het (wel eens) druk en de meeste mensen herkennen wel een van deze vragen. Ook weten de meeste mensen wel hoe timemanagement werkt. Of zou moeten werken. Maar toepassen lukt niet altijd en dus blijf je het druk houden. Hoe zou het zijn om grip op tijd te creëren en daardoor de dingen te kunnen doen die je belangrijk vindt?

In deze workshop ga je op een persoonlijke en veilige manier aan de slag met eigen praktijksituaties. Je leert belemmerende waarden en overtuiging op te sporen en om te buigen. Waardoor je lastige situaties effectiever benadert en zelf de regie houdt.
Aan het einde van de workshop weet je wat jouw drijfveren zijn en hoe je timemanagement inzet op een manier die bij jou past.

Het is goed dat je voor deze aanpak hebt gekozen. Dat je het niet bij een aantal standaard tips laat, maar dat je ons een laag dieper aan hebt laten boren.

Informatie over de workshop

Deze workshop is voor iedereen die grip wil krijgen op zijn / haar onderliggende drijfveren om zo effectiever te zijn met timemanagement.
De groepsgrootte is 8 deelnemers en de investering bedraagt €175,= ex. BTW per persoon.

Ik geef deze workshop samen met Bonnie Posner.
Locatie: Utrecht
Datum: 28 juni 2018
Tijdstip: 13.30 – 17.00 uur
Aanmelden: kan door een mailtje naar mij te sturen.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Like: deze workshop via linkedin

De aanpak van de workshop en het delen van ervaringen heeft me energie gegeven.