Referenties

Naar aanleiding van een voortijdig afscheid bij mijn vorige werkgever was ik op zoek naar welke functies ik in mijn verdere loopbaan wil vervullen. Hierin heeft Manon met haar doordachte vragen en oprechte belangstelling mij goed in geholpen, zodat ik inmiddels ook zelf overtuigd ben wat ik zoek. Manon heeft met haar bijzondere manier van coachen, namelijk wandelend langs de Kromme Rijn in Amelisweerd, een goede manier gevonden om een ontspannen coachingssfeer te creëren.
Naast het bespreekbaar maken van valkuilen en het realiseren waar ik in gedachten tegen aanloop, heeft Manon ook verschillende handvaten aangereikt om tot actie over te gaan. Manon denkt actief mee om haar klant verder te helpen. Ik kan Manon als coach dan ook iedereen aanbevelen.
Wilmar
Consultant

Als startende adviseur was ik heel erg bezig hoe ik mijn rol in moest gaan vullen. Ik had een duidelijke stip op de horizon voor mezelf gesteld, maar was vooral bezig met de vraag of ik de juiste route aan het bewandelen was om deze stip te realiseren. Door Manon haar eigen ervaring als adviseur heeft ze mij samen gezocht hoe ik mijn rol invul, waardoor ik met een zelfverzekerder gevoel bezig ben met mijn werk.
Verder vond ik het wandelen in de buitenlucht ook van toegevoegde waarde, ik heb coachtraject als zeer prettig ervaren!
Marthe
Adviseur

In mijn functie als applicatie-beheerder heb ik te maken met verschillende mensen en culturen, waardoor het geven van een goede feedback uiterst belangrijk is. Voor dit coachingstraject, zei ik vaak niet veel omdat ik niet wist hoe ik iets kon zeggen.
Het geven van goede feedback, het op een goede manier leren doorvragen en mezelf goed kunnen verwoorden, daar heeft Manon mij enorm bij geholpen.
Haar vraagstelling geeft een goed inzicht in eigen overtuigingen en die van anderen, en hoe je daarop kunt inspelen.
De wandelingen die we maakten zorgden voor een zeer ontspannen sfeer en ik kan haar coaching dan ook aan iedereen aanbevelen.
Stefanie

Als project- en teamleider was ik succesvol in het behalen van de juiste resultaten. Hoewel dit geen reden leek voor mij om veel te veranderen, kreeg ik toch de feedback om mij meer te richten op de mensen in het team naast de noodzakelijk resultaten op de werkvloer. Deze balans heeft Manon mij helemaal bijgebracht en dit helpt me elke dag in een meer constructieve en plezierige samenwerking.
Manon is een zeer enthousiaste en gedreven coach die een ieder mee kan nemen in haar ongedwongen stapsgewijze aanpak. De wandelingen die we hebben gemaakt boden de ideale vrije ruimte voor een goed gesprek. Manon en het veranderpakket met ongeveer 8 gesprekken in een half jaar tijd kan ik aanraden.
Yuri Admiraal
Consultant

Sinds mijn burn-out heb ik verschillende soorten coaching van diverse coaches mogen ervaren. Manon ken ik al sinds onze studietijd in Delft, dat is vanaf 1988. Ze is als coach echt betrokken bij haar “klanten” en oprecht geïnteresseerd. Al wandelend door Amelisweerd en in het theehuis in Rhijnauwen heeft ze me met haar vragen meer inzicht geboden in enkele van mijn overtuigingen, onder andere over leiderschap en autoriteit. Op een heel prettige manier heeft ze me uitstekend geholpen!
Peter