Over Van Gestel Coaching

Van Gestel Coaching is het bureau van Manon van Gestel, wandelcoach. Vanwege mijn technische achtergrond coach ik veel mensen in het waterbeheer en de IT (-architectuur).
Ik coach sinds 2007 en heb sinds 2012 full-time mijn eigen bedrijf. Mijn coachingsopleiding heb ik gevolgd bij de School voor Coaching.
Van huis uit ben ik adviseur en procesbegeleider waterbeheer. Ik heb civiele techniek gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en ik ben afgestudeerd op een irrigatieproject in Nepal.
Hoewel deze achtergronden erg verschillend lijken, zijn er ook belangrijke overeenkomsten. Als coach èn als adviseur waterbeheer zoek ik steeds weer naar een oplossing de past bij de omgeving, de werkwijze en de gewoontes van de gecoachte of de gebruikers van het project.

In mijn werk probeer ik te verbinden. Ik verbind mij met de klant door te weten wat er speelt en door mij te verdiepen in de achtergrond. Dit geeft mij een goed referentiekader, waardoor ik goed bij jouw situatie kan aansluiten. En jij je goed kunt ontwikkelen.
Ik heb zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven gewerkt. Daardoor ken ik beide kanten van de tafel. Ik heb veel ervaring met grote projecten waarin veel partijen samenwerken. Ik snap de belangen die er spelen en kan hier op inspelen, omdat ik de taal van de specialisten, ontwerpers en bestuurders spreek.
Ik heb een open oor voor jouw situatie, een goed oog voor ieders belangen en ik maak scherpe analyses. Hierdoor weet ik door te dringen tot de kern van de zaak en vinden we de oplossing die bij jou en jouw situatie past.

Ik ben 47 jaar. Ik hou van badminton, schaatsen en lezen.
Ik ben al 26 jaar samen met Ernst en inmiddels zijn we 16 jaar getrouwd. Samen reizen we veel, want we vinden het boeiend om de wereld te zien en andere mensen en hun cultuur te leren kennen.
Ook privé wil ik graag verbinden. Ik geloof dan ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen en in “delen met elkaar”. Daarom ondersteunen wij 2 meisjes (een in Nepal en een in Gambia), zodat zij naar school kunnen. We hopen, dat ze op deze manier een goede toekomst voor zichzelf en hun gezin kunnen opbouwen.