Kennismakingspakket

Heb jij dat ook?

Loop je in je werk tegen problemen aan? Heb je lastige klanten, een vervelende baas of ruzie gehad met je collega? Of wil je misschien een hele andere loopbaan?
Zit je niet lekker in je vel? Of heb je thuis steeds weer onenigheid over hetzelfde? Vind je dat je vrienden / vriendinnen zeuren? Of vinden zij dat jij zeurt?
En zou je dat graag willen veranderen? Neem dan eens contact op met Manon van Gestel Coaching.

Wat is het niet?

Helaas bied ik je geen wondermiddel om al je problemen in één keer op te lossen. Ook bied ik je geen trucendoos met standaard foefjes. En ook geef ik je geen tips hoe je de ander kunt veranderen, want dat kan niet. Je kunt alleen jezelf en jouw gedrag veranderen.

Wat is het wel?

Soms helpt het om eens met heel iemand anders te praten. Omdat die persoon naar je luistert. Omdat die persoon tijd voor je maakt. Omdat die persoon je de situatie eens van een andere kant laat bekijken. Omdat die persoon samen met jou kijkt wat de diepere achtergrond van je gedrag is. Omdat die persoon samen met jou kijkt, naar wat je in jouw gedrag kunt veranderen zodat je die lastige situatie wel aankunt.

Wat krijg je?

De aanbieding is een kennismakingspakket coaching. Het kennismakingspakket bestaat uit 3 gesprekken van 1,5 uur coaching. De gesprekken zijn wandelend en vinden plaats in het bos van Amelisweerd bij Utrecht.

  • In het eerste gesprek bied ik je een luisterend oor, zodat je je hart kunt luchten over de dingen die je dwars zitten of die niet gaan zoals je wilt.
  • In het tweede gesprek gaan we kijken naar jouw gedrag en je opvattingen en welke eerste stappen je kunt zetten om je gedrag te veranderen.
  • In het derde gesprek gaan we je normen en waarden onderzoeken om te zien hoe die je gedrag beïnvloeden, zodat je je gedrag blijvend kunt aanpassen.

Interesse?

Klik dan hier om contact met me op te nemen.