Maatwerk

Maatwerk is bedoeld voor mensen die een coachvraag hebben die minder gemakkelijk in de standaardpakketten is in te passen. Dat kan zijn omdat je een bijzondere vraag hebt of omdat je graag wat meer tijd wilt hebben om bepaalde dingen uit te zoeken. Of omdat je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière en je horizon wilt verbreden.

Het coachingstraject
We starten daarom met een intakegesprek. In dit gesprek maken we kennis en bepalen we je coachvraag. Ook maken we een afspraak hoe lang het coachingstraject zal gaan duren.

In het coachingstraject ga je zelf aan de slag met je coachingsvraag. Ik begeleid je daarbij, door vragen te stellen, feedback te geven en oefeningen met je te doen. Afhankelijk van je coachvraag kun je op deze manier je opvattingen herkaderen of je normen en waarden actualiseren om zo je gedrag blijvend aan te passen en je doel te bereiken.

De gesprekken zijn wandelend en vinden plaats in het bos van Amelisweerd in Utrecht. Het intakegesprek is gratis. Het coachingstraject wordt aangepast aan jouw behoefte.

Interesse?
Klik dan hier om contact met me op te nemen.