Sparringpartner

Soms heb je geen concreet probleem, maar steeds een andere kleine vraag. Of wil je graag de vinger aan de pols houden of je nog op de goede weg zit. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je net een nieuwe baan hebt of omdat je bedrijf net gereorganiseerd is.

In zo’n situatie is een volledig coachingstraject wat te veel van het goede. Intensieve begeleiding is niet nodig, maar het zou fijn zijn af en toe even met iemand van gedachten te kunnen wisselen: een sparringpartner.

Coachingstraject
Ook hier start je met een intakegesprek om kennis te maken en jouw situatie te bespreken. We spreken af hoeveel gesprekken je wilt hebben. Een deel van de onderwerpen spreken we van tevoren af, de andere onderwerpen zijn situaties waar je gedurende de coachingsperiode tegenaan loopt. Ik begeleid je daarbij, door vragen te stellen, feedback te geven en oefeningen met je te doen.

De gesprekken zijn wandelend en vinden plaats in het bos van Amelisweerd in Utrecht. Het intakegesprek is gratis. Afhankelijk van je situatie heb je een tot vier gesprekken per jaar. De coachingsgesprekken duren 1,5 uur.

Interesse?
Klik dan hier om contact met me op te nemen.