Veranderpakket

Het doel
Herken je dat? Dat je assertiever wilt zijn op je werk? Meer opdrachten binnen wilt halen of klantgerichter wilt werken? Misschien heb je het zelfs al eerder geprobeerd. Maar is het nog steeds niet gelukt. Wil je dat graag veranderen? Probeer dan het veranderpakket van Manon van Gestel Coaching.

Het veranderpakket
Het veranderpakket is een coachingstraject waarbij ik je door intensieve begeleiding help de juiste stappen te maken. Ik bied je een luisterend oor, zodat je mij kunt vertellen wat je dwars zit. Samen met jou kijk ik naar je opvattingen en je achtergrond om te zien hoe deze jouw gedrag beïnvloeden. We inventariseren moeilijke situaties en bedenken hoe je die kunt opvangen. En je krijgt na ieder gesprek een opdracht mee, zodat je stap voor stap je gedrag kunt aanpassen en je doel kunt bereiken.

Het traject
De 6 coachingsgesprekken zijn wandelend en vinden plaats in het bos van Amelisweerd bij Utrecht. Na ieder gesprek krijg je huiswerk uit het boek en zet je steeds een nieuwe stap die je dichter bij je doel brengt. Het huiswerk, de stappen en de dingen waar je tegenaan loopt, worden steeds in de coachingsgesprekken besproken. Na deze 6 gesprekken hebben we nog een aantal telefoongesprekken, waarin je nog even kunt sparren over moeilijke situaties. Op deze manier krijg je intensieve begeleiding bij je verandertraject en bereik je een blijvende verandering die bij jou past.
Voor een beschrijving van de gesprekken klik je hier.

De investering
Veranderen doe je niet zomaar, dat kost moeite. Ten eerste zul je het zelf moeten doen. Als coach kan ik je helpen de juiste richting te bepalen en ik kan je steunen als je het moeilijk hebt, maar uiteindelijk ben jìj degene die het moet doen. Ook zul je er voldoende tijd voor uit moeten trekken: het veranderpakket duurt ongeveer een half jaar en na ieder gesprek krijg je huiswerk.

Interesse?
Mail als je vragen hebt of om meteen een afspraak te maken voor een intakegesprek.